Albanian best dict - fjalor APK

50K+

Albanian best dict - fjalor APK

Version: 1.23 code 23

Developer: Best dictionary creater

Released: 2014-06-19

Updated: 2021-03-13

Albanian best dict - fjalor APK Albanian best dict - fjalor APK Albanian best dict - fjalor APK Albanian best dict - fjalor APK Albanian best dict - fjalor APK Albanian best dict - fjalor APK Albanian best dict - fjalor APK Albanian best dict - fjalor APK Albanian best dict - fjalor APK Albanian best dict - fjalor APK Albanian best dict - fjalor APK Albanian best dict - fjalor APK Albanian best dict - fjalor APK

Description of Albanian best dict - fjalor APK

User will be satisfied with this Albanian - English dictionary because:
- It has the largest vocabulary
- Detail description for each word and a lot of samples
- Simple UI & high performance make you feel easy when using
* Full support pronunciation for both English and Albanian will help you so much in study these languages.
(This application can run in offline mode but need the internet connection for the pronunciation and web browser functions.)

This free dict works well in all android devices including mobile and tablet, it is very useful for all kinds of people although in offline environment.
- For student, pupil or researcher, this app is the largest thesaurus help them make the deeply investigation in each words and phrases including idiom, slang, noun, verb, adjective, adverb... The largest vocabulary and lexicon will help people find all special words in all branch; medicine, medicinal, math, chemical, horoscope, biology, aetiology, physics, physiology...
- For the English learners, this is the perfect tool to improve your lexicon, idiolect and grammar skill by so many detailed examples and conjugation supported. This dictionary has all the advantages of other dicts so it will help you improve skills in speaking, writing, reading, listening, conversation and well prepare for the tests such as TOEFL, IELTS...
- For the translator or interpreter, this tool will give you quickly the good translation and also the pronunciation of both languages by only one tap.
- This is also the indispensable tool for travelers, with this dict in your mobile you can finish the journey in Berat, Albanian Riviera, Apollonia, Durres, Kruja, Tirana, Shkodra... or any where in Albania without any communication problem with Albanian.
Good luck and merry using my product :)

Përdorues do të jetë i kënaqur me këtë shqiptar - Anglisht fjalor, sepse:
- Ajo ka fjalorin më të madh
- Përshkrimi i Detail për çdo fjalë dhe një shumë të mostrave
- thjeshtë ndërfaqen e përdoruesit dhe të lartë të performancës të bëjnë të ndiheni të lehtë kur duke përdorur
* Mbështetje e plotë për shqiptim anglisht dhe shqip do të ju ndihmojë aq shumë në studimin e këtyre gjuhëve.
(Kjo kërkesë mund të kandidojë në menyren offline, por nevojë për lidhjen e internetit për shqiptim dhe shfletuesit web funksionet e.)

Additional information

Update on
2021-03-13
Package name
en.al.bestdict
Version name
1.23
Installs
50.000++
File size
4.082.104 bytes
Category
EDUCATION
Requirements
Android 6.0+
Get it on
Content rating
Rated for 3+

Similar to "Albanian best dict - fjalor"

e-Albania

500K+

e-Albania APK

Shërbimet e administratës publike në pajisjen tuaj AndroidAplikacioni “e-albania.al” shërben si një portë,..

German English Dictionary

1M+

German English Dictionary APK

The #1 German English Dictionary for Android Phones & Tablets \u2726 Comprehensive Offline Dictionary \u2726 Phrasebook..

Learn Albanian Language with Master Ling

10K+

Learn Albanian Language with Master Ling APK

DOWNLOAD FREE - LEARN WITH GAMES - SPEAK WITH NATIVE SPEAKERSOur free Albanian language learning app is designed to make..

Italian English Dictionary

100K+

Italian English Dictionary APK

The #1 Italian English Dictionary for Android Phones & Tablets \u2726 Comprehensive Offline Dictionary \u2726 Phrasebook..

MerrJep Shqipëri

100K+

MerrJep Shqipëri APK

Merrjep.al është APLIKACION FALAS për blerje dhe shitje në www.merrjep.al vendi më i madh për tregti në Shqipëri me..

German Bulgarian Dictionary Fr

100K+

German Bulgarian Dictionary Fr APK

This is Bulgarian - German and German - Bulgarian Dictionary (Немско-български речник, Deutsch..

Greek - English : Dictionary & Education

50K+

Greek - English : Dictionary & Education APK

Save time and money while learning Greek with this app.A quick dictionary, effective translation, irregular verbs,..

RTSH TANI

100K+

RTSH TANI APK

Mund te ndiqni kanalet e RTSH kudo ndodheni

German Persian Offline Dictionary & Translator

100K+

German Persian Offline Dictionary & Translator APK

Burn the words like a dragon with Dragoma!The free offline Persisch Deutsch Wörterbuch & Übersetzer application...

Telegrafi

50K+

Telegrafi APK

Since April of 2016, Telegrafi app has achieved outstanding success by reaching out to more than 250,000 users!Timely and..

Mëso Gjermanisht

10K+

Mëso Gjermanisht APK

Mësoni gjermanisht është një aplikacion i thjeshtë për këdo që dëshiron të mësojë gjermanisht shpejtë dhe të..

Mëso Anglisht

100K+

Mëso Anglisht APK

- Mëso Anglisht është një aplikacion falas që ju mundëson të mësoni anglisht shpejt dhe me efikasitet. - Praktikoni..

Namazi PRO - Shqip

50K+

Namazi PRO - Shqip APK

Programi Namazi ShqipNamazi ne gjuhen shqipe eshte nje program shum i thjesht dhe shume praktike per cdo person qe ka..

Feja ISLAME

50K+

Feja ISLAME APK

Aplikacion që çdo musliman duhet ta ketë të instaluar. Të Gjitha në një vend: 1. Kohët e namazit për të gjitha..

Përkthyesi Anglisht-Shqiptar

10K+

Përkthyesi Anglisht-Shqiptar APK

Albanian-Albanian Translator app-i lirë dhe i lehtë për t'u përdorur. Ju mund të përkthejnë tekstin dhe letrat..

Learn Macedonian -50 languages

10K+

Learn Macedonian -50 languages APK

Learn Macedonian! - "Macedonian 50 languages" (www.50languages.com) contains 100 lessons that provide you with a..