Autoshkolla Shqipëri - Testet online APK

10K+

Autoshkolla Shqipëri - Testet online APK

Version: 1.12 code 14

Developer: TENTON

Released: 2017-08-01

Updated: 2021-03-10

Autoshkolla Shqipëri - Testet online APK Autoshkolla Shqipëri - Testet online APK Autoshkolla Shqipëri - Testet online APK Autoshkolla Shqipëri - Testet online APK Autoshkolla Shqipëri - Testet online APK Autoshkolla Shqipëri - Testet online APK Autoshkolla Shqipëri - Testet online APK Autoshkolla Shqipëri - Testet online APK

Description of Autoshkolla Shqipëri - Testet online APK

Autoshkolla ju mundëson që përmes testeve me pyetje me figura dhe alternativa, si dhe shenjat dhe rregullat e komunikacionit në mënyrë shumë të lehtë dhe të shpejtë të përgaditeni për pjesën Teorike për marrjen e leje drejtimit.


Në Autoshkolla mund të mësoni komplet literaturën e nevojshme e cila ju duhet për të arritur rezultate maksimale. Në literaturë janë të përfshira Përcaktime rrugësh dhe trafiku, Sinjalet e komunikacionit (Sinjalizimi vertikale dhe Sinjalizimi horizontale), Sinjalizime të policit dhe rregulla për komunikacion, Normat e sjelljes dhe rregulla për komunikacion dhe Sinjale të vendosura në kroskotin e mjetit etj.

Përmes Ilustrimeve me video do te keni të lehtë të mësoni mënyrën se si të veprojmë në shumë raste të komunikacionit

Disa prej veçorive të Autoshkollës janë:

• Teste me pyetje dhe figura
• Përcaktime rrugësh dhe trafiku
• Sinjalizime vertikale
• Sinjalizime horizontale
• Sinjalizime të policit dhe rregulla për komunikacion
• Normat e sjelljes dhe rregulla për komunikacion
• Sinjale të vendosura në kroskotin e mjetit
• Gjetjen e Autoshkollës së afertë për ju.

Additional information

Update on
2021-03-10
Package name
co.tenton.admin.autoshkollaal
Author
TENTON
Version name
1.12
Installs
10.000++
File size
15.526.353 bytes
Category
EDUCATION
Requirements
Android 5.0+
Get it on
Content rating
Rated for 3+

Similar to "Autoshkolla Shqipëri - Testet online"

e-Albania

500K+

e-Albania APK

Shërbimet e administratës publike në pajisjen tuaj AndroidAplikacioni “e-albania.al” shërben si një portë,..

MerrJep Shqipëri

100K+

MerrJep Shqipëri APK

Merrjep.al është APLIKACION FALAS për blerje dhe shitje në www.merrjep.al vendi më i madh për tregti në Shqipëri me..

Bosanski Kur’an

10K+

Bosanski Kur’an APK

Otkrijte Kur’an, univerzalnu božansku poruku za svo čovječanstvo, sada dosutpan besplatno i na Vašem jeziku!S ovom..

Kurani - Shqip & Arabisht

10K+

Kurani - Shqip & Arabisht APK

Kurani - Shqip & Arabisht - aplikacion për lexim të Kuranit dhe përkthimit të tij në gjuhën Shqipe.Disa përpars..

Mburoja e Muslimanit

100K+

Mburoja e Muslimanit APK

Mburoja e Muslimanit për Android- Ndarja e lutjeve në kaptina- Kërkimi i kaptinave të caktuara- Kërkimi i fjalëve të..

Albanian best dict - fjalor

50K+

Albanian best dict - fjalor APK

User will be satisfied with this Albanian - English dictionary because: - It has the largest vocabulary - Detail description..

Telegrafi

50K+

Telegrafi APK

Since April of 2016, Telegrafi app has achieved outstanding success by reaching out to more than 250,000 users!Timely and..

Shkabaj

100K+

Shkabaj APK

Aplikacioni Shkabaj ju mundëson të:• Dëgjoni top radiot shqiptare nga Kosova, Shqipëria, Maqedonia, dhe diaspora.•..

Namazi PRO - Shqip

50K+

Namazi PRO - Shqip APK

Programi Namazi ShqipNamazi ne gjuhen shqipe eshte nje program shum i thjesht dhe shume praktike per cdo person qe ka..

eKesco - Fatura Online

50K+

eKesco - Fatura Online APK

eKesco - Fatura Online ju mundëson ta përcillni gjendjen e llogaris tuaj në çdo kohë.Veçorit e aplikacionit:-..

Elvis Naçi

10K+

Elvis Naçi APK

Ju mund të ndiqni ligjëratat me video ose postimet më të fundit në mënyrë më të lehtë. Gjithashtu ju do të mund..

gjirafaVideo

100K+

gjirafaVideo APK

Video platforma më e madhe shqiptare që ofron mundësi të shikoni dhe ngarkoni video. Video të ndryshme për çdo..

40 Hadithet e Neveviut

10K+

40 Hadithet e Neveviut APK

40 Hadithet e Imam Neveviut për Android- 40 Hadithet me tekst arabisht dhe shqip- Kërkimi i fjalëve të caktuara dhe..

Lajmi Fundit - Shqipëri

10K+

Lajmi Fundit - Shqipëri APK

Aplikacioni "Lajmi Fundit" Ju mundëson që të lexoni jo vetem artikujt më të fundit nga Shqipëria, por dhe..

Gjirafa.com

50K+

Gjirafa.com APK

Gjirafa.com është makina e parë kërkimore në Gjuhën Shqipe.Në aplikacionin mobil mund të gjeni këto shërbime:-..

Kuran Shqip

10K+

Kuran Shqip APK

Ju ofrojmë përkthim në gjuhën shqipe nga Sherif Ahmeti.Sherif Ahmeti ka përkthyer Kuranin e Shenjtë në vitin 1988...

Google Play Music

5B+

Google Play Music APK

Google Play Music provides free, ad-supported radio for what you’re doing, how you’re feeling, or what you want to hear...

Troid VPN Free VPN Proxy

1M+

Troid VPN Free VPN Proxy APK

TroidVPN : TunnelGuru for AndroidTroidVPN - a Free VPN proxy tool helps you to protect your online privacy , makes your..