Rise of Empires APK

100K+

Rise of Empires APK

Version: 1.250.242 code 67

Developer: Công ty cổ phần phát triển công nghệ số Hồng Hà

Released: 2021-08-23

Updated: 2022-08-10

Rise of Empires APK Rise of Empires APK Rise of Empires APK Rise of Empires APK Rise of Empires APK Rise of Empires APK Rise of Empires APK Rise of Empires APK Rise of Empires APK Rise of Empires APK Rise of Empires APK Rise of Empires APK Rise of Empires APK Rise of Empires APK Rise of Empires APK

The description of Rise of Empires APK

TẤT CẢ LÃNH CHỦ TRÊN TOÀN THẾ GIỚI TRONG MỘT MÁY CHỦ

Trò chơi chiến lược thời trung cổ của Quốc gia so với Quốc gia. Tham gia ngay! Huấn luyện quân đội của bạn, tập hợp đồng minh của bạn và tham chiến!
Rise of Empires là một trò chơi chiến tranh chiến lược thời gian thực dành cho nhiều người chơi. Người chơi sẽ vào vai một người lãnh đạo tại một thị trấn nhỏ bị tàn phá bởi cuộc xâm lược của Vương triều phương Đông và sự xuất hiện bí ẩn của Death Harbingers huyền thoại giờ đã biến chất và có toàn quyền kiểm soát sức mạnh cổ xưa của loài rồng. Xây dựng đế chế của bạn một lần nữa từ đống đổ nát, huấn luyện quân đội của bạn, thuần hóa rồng, chiêu mộ những anh hùng huyền thoại và tham gia cùng đồng minh của bạn trong cuộc chiến không hồi kết. Kết bạn hay cướp bóc, sự lựa chọn là của bạn!
-Fanpage: https://www.facebook.com/roevietnam/
ĐẶC TRƯNG
-Cạnh Tranh Toàn Thế Giới
Chiến đấu trong thời gian thực chống lại những người chơi trên khắp thế giới, sử dụng trí tuệ và chiến lược của bạn, dẫn dắt đế chế của bạn đến với đỉnh vinh quang.
-Cách Chơi Chiến Lược
Một tập hợp các đơn vị chỉ đơn giản là không thể thống trị, Người lính, Kỵ binh và Cung thủ, bạn phải biết kẻ thù của mình và bản thân để đi trên chiến trường của thế giới này.
-Rồng Chiến Mạnh Mẽ
Mỗi con rồng mạnh mẽ với những tiếng kêu độc đáo khác nhau tùy ý bạn sử dụng, hãy triệu hồi những con rồng và đè bẹp kẻ thù của bạn với sự giúp đỡ của chúng!
-Hệ thống Anh Hùng
Cho dù bạn muốn giao tranh với kẻ thù của mình ở khoảng cách xa, tiếp cận chúng ở khoảng cách gần hay bạn thích phát triển căn cứ của mình ở nhà, vẫn có HÀNG TẤN anh hùng có thể giúp bạn chỉ với điều đó!
-Liên Minh Cạnh Tranh
Không có vấn đề gì là chống lại các máy chủ khác nhau hoặc chiến đấu cho danh hiệu nhà vua ở quê nhà, liên minh của bạn sẽ luôn ủng hộ bạn, tất nhiên là miễn là bạn tìm được người phù hợp.
-Đồ Họa Chân Thực
Thiết kế và nghệ thuật tuyệt đẹp theo phong cách thời trung cổ. Bản đồ, Thế giới, Đế chế của Bạn, Các Đơn vị, Các Anh hùng, Mọi thứ đều rất CHÂN THỰC.
-Xây Dựng Đế Chế Của Bạn
Tự do tuyệt đối trong Lâu đài Đế chế, nâng cấp cơ sở vật chất, nghiên cứu công nghệ, huấn luyện quân đội và chiêu mộ những anh hùng mạnh mẽ để củng cố đế chế của bạn!

LƯU Ý: Rise of Empires miễn phí để tải xuống và chơi miễn phí, nhưng có cung cấp mua các vật phẩm và quà tặng khác trong ứng dụng. Mua hàng trong ứng dụng có thể bị tắt thông qua cài đặt trên thiết bị của bạn.

Additional information

Update on
2022-08-10
Package name
roe.vn.riseofempires
Version
1.250.242
Installs
100.000++
File size
724.244.880 bytes
Requirements
Android 4.4+
Get it on
Content rating
Rated for 12+
big casino text viewer singapore vpn speaker cleaner star girl fashion

Similar to "Rise of Empires"

Forge of Empires: Build a City

10M+

Forge of Empires: Build a City APK

Forge of Empires - Build a city!Build an empire & travel through the ages! From ancient civilizations, through medieval..

War of Empire Conquest:3v3 Arena Game

1M+

War of Empire Conquest:3v3 Arena Game APK

War of Empire Conquest(WOE) is a RTS mobile game. This game is a real-time competitive(PVP) one. One player creates a match..

Abyss of Empires:The Mythology

1M+

Abyss of Empires:The Mythology APK

2020 Best Strategy GameJoin the Abyss of Empires: The Mythology now! Get ready to be the best emperor and rule the age!Abyss..

Elroi : Defense War

500K+

Elroi : Defense War APK

Super-simple battles! Go on an adventurous expedition to pioneer a new continent!Pioneer a new continent by fostering your..

RedSun

1M+

RedSun APK

RedSun is a prime example of the genre classic RTS, unjustly forgotten today.In this game you directly and, as is..

Blood&Legend:Dragon King idle

500K+

Blood&Legend:Dragon King idle APK

Explore the world as any of the three classes and unleash devastating combos!Bring your friends and create the best guild..

Merge Tactics: Kingdom Defense

1M+

Merge Tactics: Kingdom Defense APK

Merge Tactics is a unique defense game filled with elements of growth, strategy, and challenge.It lets you place blocks..

Merge World Above Magic Puzzle

1M+

Merge World Above Magic Puzzle APK

Enter the world of dragons and magic... the World Above!Mystical creatures and mythical treasures await you in a fantastic..

Chaotic Three Kingdoms

100K+

Chaotic Three Kingdoms APK

50+ Free Spins Hero Gacha and great rewards just by logging in!◆New Server [Zone 9-Jangwei] Update!◆★Free Gift Code★..

Kingdom Story: Brave Legion

1M+

Kingdom Story: Brave Legion APK

A funny and whimsical take on Romance of Three Kingdoms like never done before! Enjoy deep gameplay and spectacular spell..

Three Kingdoms: Epic War

100K+

Three Kingdoms: Epic War APK

New Battle System. Easy to Dominate----New Combat system----【Confer and Make You Greater】The new version contains new..

Battleship & Puzzles: Match 3

500K+

Battleship & Puzzles: Match 3 APK

Battleship & Puzzles is a completely new RPG naval battle game with fresh experience, combing match-3 and naval battle..

Epic War - Castle Alliance

500K+

Epic War - Castle Alliance APK

Seize the throne and kingdom in an unknown adventure! Find your people, reign with love and wisdom. Spread your fame afar...

Medal Heroes

1M+

Medal Heroes APK

Summon and awaken the heroes that lay dormant in the medals to defeat the demon army and become the true medallion summoner!..

Three Kingdoms : The Shifters

100K+

Three Kingdoms : The Shifters APK

World Invasion Feels Different When You Do It with a Girlfirend!Feel It Yourself! Visual Novel Kingdom Builder!One day, you..

New Romance of the Three Kingdoms

100K+

New Romance of the Three Kingdoms APK

New Romance of the Three Kingdoms is a 3D real-time multiplayer online strategy game that is based on the Koei Tecmo Games..

RAR

100M+

RAR APK

RARLAB's RAR is an all-in-one, original, free, simple, easy and quick compression program, archiver, backup tool, extractor..

Vildbjerg Cup

10K+

Vildbjerg Cup APK

Are you ready for Vildbjerg Cup 2019?This app will give you all the needed information at Vildbjerg Cup:- Results, including..

We use cookies and other technologies on this website to enhance your user experience.
By clicking any link on this page you are allow us to use them.