JUTH APK

100K+

Download JUTH APK Version 0.0.86

Version code: 86

Developer: Vodafone Albania Sh.A.

Released: 2019-01-31

Updated: 2021-01-27

Permissions

Personal information
Read your contacts:
Allows the app to read data about your contacts stored on your device, including the frequency with which you've called, emailed, or communicated in other ways with specific individuals. This permission allows apps to save your contact data, and malicious apps may share contact data without your knowledge..
Phone calls
Read phone status and identity:
Allows the app to access the phone features of the device. This permission allows the app to determine the phone number and device IDs, whether a call is active, and the remote number connected by a call..
Storage
Read the contents of your usb storage:
• Allows the app to read the contents of your USB storage..
Modify or delete the contents of your usb storage:
Allows the app to write to the USB storage..
Camera
Take pictures and videos:
Allows the app to take pictures and videos with the camera. This permission allows the app to use the camera at any time without your confirmation..
Network
View network connections:
• Allows the app to view information about network connections such as which networks exist and are connected..
Full network access:
Allows the app to create network sockets and use custom network protocols. The browser and other applications provide means to send data to the internet, so this permission is not required to send data to the internet..
Download files without notification:
• Allows the app to download files through the download manager without any notification being shown to the user..
Receive data from internet:
• Allows apps to accept cloud to device messages sent by the app's service. Using this service will incur data usage. Malicious apps could cause excess data usage..
Effects on battery life
Allow wi-fi multicast reception:
Allows the app to receive packets sent to all devices on a Wi-Fi network using multicast addresses, not just your device. It uses more power than the non-multicast mode..
Control vibration:
• Allows the app to control the vibrator..
Prevent device from sleeping:
• Allows the app to prevent the device from going to sleep..

Additional information

Update on
2021-01-27
Package name
com.vodafone.juthal
Version name
0.0.86
Installs
100.000++
File size
138.491.033 bytes
Requirements
Android 5.0+
Get it on
Content rating
Rated for 12+

Similar to "JUTH"

Telekom MK

500K+

Telekom MK APK

The improved mobile application Telekom MK offers you all the new information on your internet, minutes, roaming and SMS..

EON TV

1M+

EON TV APK

EON TV enables you to watch live all of your favorite TV channels on wide range of devices including Smartphones, Tablets,..

e-Albania

500K+

e-Albania APK

Shërbimet e administratës publike në pajisjen tuaj AndroidAplikacioni “e-albania.al” shërben si një portë,..

Slagalica

1M+

Slagalica APK

\u2606\u2606\u2606NOVO\u2606\u2606\u2606Od 1. jula 2019. umesto igre Spojnice dodata igra Ili-ili.Počeo XV ciklus.Naša..

RTS PLANET

500K+

RTS PLANET APK

RTS Planeta is an internet TV and radio platform that enables:- live TV and radio program RTS- 72-hour catch-up service..

Sportklub

100K+

Sportklub APK

Download Sportklub, the only sports app you need to stay on top of all your favorite sports events on the go. Join us to..

MerrJep Shqipëri

100K+

MerrJep Shqipëri APK

Merrjep.al është APLIKACION FALAS për blerje dhe shitje në www.merrjep.al vendi më i madh për tregti në Shqipëri me..

Albanian best dict - fjalor

50K+

Albanian best dict - fjalor APK

User will be satisfied with this Albanian - English dictionary because: - It has the largest vocabulary - Detail description..

UniFon

50K+

UniFon APK

All you need to do is download the free app on your mobile device, connect to the Internet (WiFi or 3G), and start using..

Telegrafi

50K+

Telegrafi APK

Since April of 2016, Telegrafi app has achieved outstanding success by reaching out to more than 250,000 users!Timely and..

Shkabaj

100K+

Shkabaj APK

Aplikacioni Shkabaj ju mundëson të:• Dëgjoni top radiot shqiptare nga Kosova, Shqipëria, Maqedonia, dhe diaspora.•..

gjirafaVideo

100K+

gjirafaVideo APK

Video platforma më e madhe shqiptare që ofron mundësi të shikoni dhe ngarkoni video. Video të ndryshme për çdo..

Autoshkolla Shqipëri - Testet online

10K+

Autoshkolla Shqipëri - Testet online APK

Autoshkolla ju mundëson që përmes testeve me pyetje me figura dhe alternativa, si dhe shenjat dhe rregullat e..

Lajmi Fundit - Shqipëri

10K+

Lajmi Fundit - Shqipëri APK

Aplikacioni "Lajmi Fundit" Ju mundëson që të lexoni jo vetem artikujt më të fundit nga Shqipëria, por dhe..

Gjirafa.com

50K+

Gjirafa.com APK

Gjirafa.com është makina e parë kërkimore në Gjuhën Shqipe.Në aplikacionin mobil mund të gjeni këto shërbime:-..

Lajme Shqip

10K+

Lajme Shqip APK

Lajme ShqipLexoni lajme nga te gjitha portalet me te medha vendore ne nje vend.Lajme Shqip eshte aplikacion qe ju mundesoj..