e-Albania APK

500K+

e-Albania APK

Version: 47.04 code 55

Developer: Agjencia Kombetare e Shoqerise se Informacionit

Released: 2015-06-05

Updated: 2020-05-19

e-Albania APK e-Albania APK e-Albania APK e-Albania APK e-Albania APK e-Albania APK e-Albania APK e-Albania APK e-Albania APK e-Albania APK e-Albania APK e-Albania APK e-Albania APK e-Albania APK e-Albania APK e-Albania APK e-Albania APK

Description of e-Albania APK

Shërbimet e administratës publike në pajisjen tuaj Android

Aplikacioni “e-albania.al” shërben si një portë, nëpërmjet së cilës çdo person i interesuar mund të marrë nëpërmjet internetit, në çdo kohë dhe nga kudo shërbime elektronike të ofruara nga institucionet publike në Shqipëri.

Portali, së bashku me Platformën Qeveritare të Ndërveprimit nëpërmjet të cilës institucionet ndërveprojnë duke shkëmbyer të dhëna në kohë reale, janë pjesë e rëndësishme e strategjisë së Qeverisë, për të ofruar shërbime elektronike nëpërmjet një pike të vetme kontakti.

Key Features

Faturat e energjisë elektrike, kundravajtjet rrugore (gjobat), pikët e drejtuesit të mjetit, gjurmimi i çështjeve gjyqësore, taksat e automjetit, të dhëna të gjendjes civile, regjistrimi fillestar i biznesit pranë Qendrës Kombëtare të Regjistrimit, taksat dhe tarifat vendore, notat e provimeve të maturës, lista e barnave të rimbursueshme, të dhënat e Kartës së Shëndetit etj. vijnë në çdo moment në telefonin apo tabletin tuaj Android nëpërmjet aplikacionit e-albania.

Additional information

Update on
2020-05-19
Package name
al.ealbania.app
Version name
47.04
Installs
500.000++
File size
33.064.513 bytes
Category
TOOLS
Requirements
Android 4.4+
Get it on
Content rating
Rated for 3+

Similar to "e-Albania"

Telekom MK

500K+

Telekom MK APK

The improved mobile application Telekom MK offers you all the new information on your internet, minutes, roaming and SMS..

EON TV

1M+

EON TV APK

EON TV enables you to watch live all of your favorite TV channels on wide range of devices including Smartphones, Tablets,..

Sportklub

100K+

Sportklub APK

Download Sportklub, the only sports app you need to stay on top of all your favorite sports events on the go. Join us to..

MerrJep Shqipëri

100K+

MerrJep Shqipëri APK

Merrjep.al është APLIKACION FALAS për blerje dhe shitje në www.merrjep.al vendi më i madh për tregti në Shqipëri me..

Albanian best dict - fjalor

50K+

Albanian best dict - fjalor APK

User will be satisfied with this Albanian - English dictionary because: - It has the largest vocabulary - Detail description..

UniFon

50K+

UniFon APK

All you need to do is download the free app on your mobile device, connect to the Internet (WiFi or 3G), and start using..

Telegrafi

50K+

Telegrafi APK

Since April of 2016, Telegrafi app has achieved outstanding success by reaching out to more than 250,000 users!Timely and..

Telekom ME

100K+

Telekom ME APK

Telekom ME aplikacija omogućava vam upravljanje svim servisima Crnogorskog Telekoma na jednom mjestu. Tu možete dobiti..

Shkabaj

100K+

Shkabaj APK

Aplikacioni Shkabaj ju mundëson të:• Dëgjoni top radiot shqiptare nga Kosova, Shqipëria, Maqedonia, dhe diaspora.•..

Namazi PRO - Shqip

50K+

Namazi PRO - Shqip APK

Programi Namazi ShqipNamazi ne gjuhen shqipe eshte nje program shum i thjesht dhe shume praktike per cdo person qe ka..

gjirafaVideo

100K+

gjirafaVideo APK

Video platforma më e madhe shqiptare që ofron mundësi të shikoni dhe ngarkoni video. Video të ndryshme për çdo..

Lajmi Fundit - Shqipëri

10K+

Lajmi Fundit - Shqipëri APK

Aplikacioni "Lajmi Fundit" Ju mundëson që të lexoni jo vetem artikujt më të fundit nga Shqipëria, por dhe..

Gjirafa.com

50K+

Gjirafa.com APK

Gjirafa.com është makina e parë kërkimore në Gjuhën Shqipe.Në aplikacionin mobil mund të gjeni këto shërbime:-..

Lajme Shqip

10K+

Lajme Shqip APK

Lajme ShqipLexoni lajme nga te gjitha portalet me te medha vendore ne nje vend.Lajme Shqip eshte aplikacion qe ju mundesoj..

Tido

10K+

Tido APK

Ka si qëllim kryesor krijimin e një agregatori inteligjent ofertash ,përmes një sistemi që bën të mundur konvertimin..

MerrJep Kosovë

50K+

MerrJep Kosovë APK

Merrjep është APLIKACION FALAS për blerje dhe shitje të gjërave të reja dhe të përdorura në www.merrjep.com...

Yalla - Free Voice Chat Rooms

10M+

Yalla - Free Voice Chat Rooms APK

Yalla is the most popular Live Group Voice Talking and Entertaining Community. Voice Chat and play games with people from..

Supermarket Shopping Cash Register Cashier Games

1M+

Supermarket Shopping Cash Register Cashier Games APK

Supermarket shopping mall cash register girl is an educational cashier games for young boys and girls . Learn how to handle..