Čuvari Zmajevog blaga APK

10K+

Čuvari Zmajevog blaga APK

Version: Varies with device code 3

Developer: Erste Bank Serbia

Released: 2021-11-25

Updated: 2022-08-03

Čuvari Zmajevog blaga APK Čuvari Zmajevog blaga APK Čuvari Zmajevog blaga APK Čuvari Zmajevog blaga APK Čuvari Zmajevog blaga APK Čuvari Zmajevog blaga APK Čuvari Zmajevog blaga APK Čuvari Zmajevog blaga APK Čuvari Zmajevog blaga APK Čuvari Zmajevog blaga APK Čuvari Zmajevog blaga APK Čuvari Zmajevog blaga APK Čuvari Zmajevog blaga APK Čuvari Zmajevog blaga APK Čuvari Zmajevog blaga APK Čuvari Zmajevog blaga APK Čuvari Zmajevog blaga APK Čuvari Zmajevog blaga APK Čuvari Zmajevog blaga APK Čuvari Zmajevog blaga APK Čuvari Zmajevog blaga APK Čuvari Zmajevog blaga APK Čuvari Zmajevog blaga APK Čuvari Zmajevog blaga APK

The description of Čuvari Zmajevog blaga APK

Igrica je deo programa finansijske edukacije Erste Banke. Želimo da naši najmlađi kroz igru nauče važne stvari o novcu: o trudu koji je potrebno uložiti da bi neku stvar mogli sebi da kupimo, koliko nešto vredi i da li nam je to zaista potrebno, koliko naporno moramo da radimo da bismo ostvarili svoje ciljeve, a da učenje, znanje i promišljanje igraju veliku ulogu u tome koliko ćemo biti uspešni.
Iako je pre svega namenjena deci uzrasta 7 do 10 godina, uz malu pomoć roditelja mogu da je igraju i mlađi, a verujemo da će biti zanimljiva i onim starijima. Strogo je vođeno računa da sadržaj bude primeren uzrastu, da podstiče želju za znanjem i promoviše znanje kao jednu od ključnih vrednosti. Igrica ne sadrži reklamne poruke i nije povezana sa proizvodima i uslugama Erste Banke.
U njenoj izradi su pretežno učestvovali nastavnici, psiholozi i roditelji, a bankari dodali svoje finansijsko znanje i sklopili sve u celinu. Imajući sve to u vidu, sadržaj je prilagođen i bezbedan za decu, a ograničeno je i vreme koje deca mogu da provedu igrajući igricu u kontinuitetu. Takođe, ne postoji mogućnost kupovine dodatnih funkcionalnosti pravim novcem unutar igrice (nema „In-app purchases“).
Postoji tutorijal koji objašnjava različite aspekte igre i daje smernice i predlažemo da ga svakako pogledate, a možete i odigrati nekoliko partija i sami proceniti. Igrica je bazirana na istoimenoj knjizi “Čuvari Zmajevog blaga” koju je izdao Kreativni centar iz Beograda, uz podršku Erste Banke. Ilustrator igrice je maestralni Dobrosav Bob Živković, čiji crteži jednako inspirišu sve uzraste!

Additional information

Update on
2022-08-03
Package name
rs.erstebank.cuvarizmajevogblaga
Version
Varies with device
Installs
10.000++
File size
44.262.614 bytes
Requirements
Android Varies with device+
Get it on
Content rating
Rated for 0+
uninstaller root sticker maker for whatsapp excavadora simulator wear gallery kawaii photo
We use cookies and other technologies on this website to enhance your user experience.
By clicking any link on this page you are allow us to use them.